kép kép
E-mail cím
Jelszó
kép
kép Untitled Document

Adatvédelmi nyilatkozat:


Tájékoztatjuk, hogy személyes adatai a Haricomp Kft. kezelésébe kerülnek a szolgáltatásaink nyújtása során, illetve amikor a honlapunkat látogatja vagy akkor is, ha Ön adja meg az adatait kapcsolatfelvétel céljából.


Társaságunk elkötelezett abban, hogy a hazai és uniós adatvédelmi elvekkel és követelményekkel összhangban járjon el az adatkezelése során, és minden technikai és szervezési biztonsági intézkedést megtesz a személyes adatok védelme érdekében.


A szolgáltatás nyújtásával és a kapcsolatfelvétellel összefüggésben felmerülő adatkezelésről részletesen Adatvédelmi szabályzatban tájékoztatjuk Önt.


A honlapra történő látogatása során az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok (un. sütik) képződnek automatikusan a számítógépes rendszerünkben.  

 

Adatvédelmi szabályzat itt érhető el


Honlap adatainak hitelessége:

A Haricomp Kft. internetes oldalán található információk tájékoztató jellegűek. Közzétételük során maximálisan törekszünk arra, hogy naprakész és pontos tájékoztatást nyújtsunk, az ennek ellenére előforduló téves információkért felelősséget nem vállalunk.

A honlap oldalai tartalmazhatnak kapcsolatokat (linkeket) más oldalakhoz, melyek kiválasztásakor minden tőlünk telhetőt megtettünk annak érdekében, hogy csak olyan oldalak elérhetőségét közöljük, amelyek szintén a mi magas szintű elvárásainkat, és a személyes adatok védelmét alkalmazzák. A Haricomp Kft. azonban nem vállal felelősséget más oldalak által közölt tartalomért, vagy az általunk alkalmazott személyes adatvédelmi gyakorlatokért.